Sous-Chef
Vi søker Sous-Chef til et kjøkken i utvikling

Kulturhuset Kick er lokalisert i hjertet av Kristiansand med et brennende engasjement for gode opplevelser.
Her har det siden oppføringen i 1893 vært hotell-, bar- og restaurantvirksomhet og de siste 20 årene; Kick Scene og restaurant og bar.
Som en av de mest sentrale kulturformidlings arenaer i Kristiansand, setter Kick Scene et tydelig preg på byens kulturliv, og er med dette med på å gjøre Kristiansand til en pulserende by å besøke, arbeide og bo i.
Nå har vi tatt Kick scene, og Kombinat bar og restaurant i en enda større sammenheng. Scene på Kombinat er i anmarsj, programmeringen i full gang og Kulturhuset Kick er et faktum.
Vår Sous-Chef skal videre til nye utfordringer, og vi ser etter hans etterfølger.
Kombinat er restauranten på Kulturhuset Kick og vi vet at god mat og drikke er viktig for gode kulturopplevelser.
På Kombinat dyrker vi komfort mat fra alle verdens hjørner, og under kyndig veiledning av kjøkkensjef Igor legger kjøkkenet sin stolthet i å kunne tilby en meny med både gjenkjennbare klassikere og kjærkomne nykommere.
Menyen er bygd opp med utgangspunkt i retter til 100 kr, i tillegg til en rett til 150 og en rett til 200 kr for de som ønsker noe mer. Det er også mulig å legge til et godt utvalg av tillegg slik at gjestene får akkurat det måltidet de ønsker deg.
Kjøkkenet serverer daglig våre gjester på Kombinat bar og restaurant, men serverer også buffeter til våre eventer på Kick scene. Vi ser etter deg som vil være med å videreutvikle matopplevlser på kulturhuset i tråd med våre mål og strategier.
Du har et engasjement for å levere enkle retter med kvalitet, hver gang.
Du ser gjesten, dine medarbeidere og er en lagspiller.
Arbeidsoppgaver:
- Forberede og lage mat av god kvalitet
- Følge opp daglige rutiner i forhold til HMS/IK-mat
- Turnusarbeid
- Være delaktig i servering og ha kontakt med gjestene
- Planlegge og organisere arbeidet på kjøkkenet
- Sammen med kjøkkensjef ansvar for den daglige drift av kjøkkenet
- Generelle ansvarsområder blir utarbeidet sammen med kjøkkensjefen
- Stedfortreder for kjøkkensjef ved sykdom
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer på Kulturhuset
Kvalifiksasjoner:
- Den ideelle kandidaten bør ha minimum 3 års erfaring. Men viktigst er at du har lidenskap for mat og matlaging
- Beherske engelsk eller skandinavisk språk muntlig og skriftlig
- Tidligere ledererfaring er en fordel, men ikke et krav
- Kjennskap til budsjettering og kostnadsstyring
- God innsikt i IK-mat
- Solid forståelse av ulike matlagingsteknikker, inkludert grilling, sautering og steking
Personlige egenskaper:
- Serviceinnstilt og utadvendt, og genuint interessert i mat
- Fleksibel og ydmyk
- Er motivert og ønsker å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter
- Har godt humør og har bestandig et smil på lur
- Blir motivert i samspill med andre mennesker
- Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø
- Du jobber godt sammen med andre og selvstendig
- God økonomisk sans
- Fleksibilitet til å jobbe kvelder, helger og ferier etter behov
For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med nåværende daglig leder, Anette Bylund tlf. 932 92 052/ e-post. anette@kulturhusetkick.no
Vi ser frem til å høre fra deg!
Søknadsfrist 1.juni - Søknad med CV til anette@kulturhusetkick.no
Siste nytt fra Kulturhuset
Idaho Pleasure - en bestselger (!)
